თაფლი და კურკუმა: ეს კომბინაცია დაგეხმარებათ ბევრ ბაქტერიასთან ბრძოლაში, რომელიც შეგინარჩუნებთ კარგ ბაქტერიებს ნაწლავში.

ამჟამად კურკუმა მსოფლიოში ერთ-ერთი ყველაზე ფართოდ გამოყენებული სანელებელია. ხალხი მას ძირითადად სამზარეულოში იყენებს თავისი უნიკალური გემოს გამო, მაგრამ ალტერნატიულ მედიცინაში საუკუნეების მანძილზე გამოიყენებოდა. გარდა ამისა, მისი ფერი უნიკალურია.

ადამიანები მას ყველაზე ხშირად იყენებენ საჭმლის მონელების, ჭრილობების, კუჭის პრობლემების, მცირე ჭრილობებისა და კუნთების დაზიანებების დროს.

მრავალრიცხოვანმა სამეცნიერო კვლევამ დაადასტურა კურკუმას სასარგებლო თვისებები ჩვენი ჯანმრთელობისთვის. სანელებელი შეიცავს კურკუმინს, რომელსაც შეუძლია შეამციროს ანთება, მაგრამ ასევე განკურნოს მრავალი საჭმლის მომნელებელი პრობლემა.

ზოგიერთი ექსპერტის აზრით, კურკუმინი ასევე ეხმარება ადამიანებს კიბოს თავიდან აცილებაში. ის სავსეა სოკოს საწინააღმდეგო და ანტიბაქტერიული თვისებებით, რაც დაგეხმარებათ მრავალი დაავადების წინააღმდეგ ბრძოლაში. კვლევები ამტკიცებენ, რომ კურკუმინს შეუძლია დაეხმაროს უჯრედებს მძიმე ანთების გადარჩენაში.

იაფი ავიაბილეთები avia.ge
იაფი ავიაბილეთები avia.ge

კურკუმას აქვს გაუმჯობესებული ეფექტი თაფლთან შერწყმისას.

ეს კომბინაცია დაგეხმარებათ ბევრ ბაქტერიასთან ბრძოლაში და შეინარჩუნებს კარგ ბაქტერიებს ნაწლავში.

აი, როგორ უნდა მოამზადოთ ეს ძლიერი ნაზავი

საჭირო ინგრედიენტებია:

1 სუფრის კოვზი კურკუმას ფხვნილი და 100 გრ თაფლი

მომზადება და მოხმარება:

შეურიეთ ინგრედიენტები კარგად მინის ქილაში. გაციების შემთხვევაში მიიღეთ ერთი ჩაის კოვზი ამ ნარევიდან ყოველ საათში. მეორე დღეს უნდა მიიღოთ მხოლოდ 1 ჩ/ კ ყოველ 2 საათში ერთხელ. მიიღეთ დოზა 3-ჯერ მესამე დღეს.

არასოდეს გადაყლაპოთ ნარევი მაშინვე, შეეცადეთ ცოტახანი გააჩეროთ პირში, რომ ნელა გადნეს. ოპტიმალური შედეგისთვის ამ ნარევის ერთი ჩაის კოვზი შეგიძლიათ მიიღოთ ყოველდღე!

აუცილებლად სანახავი:სოდის გამოყენების 16 წესი, რომელიც
ყველას გამოადგება! ნეტავ აქამდე მცოდნოდა